Voor werkgevers
Jouw favorieten
Je hebt nog geen favoriete vacatures of andere kansen toegevoegd aan jouw lijst. Bekijk de leerkansen of vacatures om ze toe te voegen.

Iedere dag filevrij naar het ingenieursbureau Prommenz

Door het hele land werken, maar toch filevrij naar kantoor. Bij het meest noordelijk gelegen ingenieursbureau in de provincie Noord-Holland kan het. Prommenz gaat voor de gezonde mix tussen hectiek en gezond verstand.

Prommenz is een advies- en ingenieursbureau in Schagen. Ze richten zich op de mensen áchter de ruimtelijke projecten. Daarbij houden ze zich bezig met ruimtelijke plannen, het herstructureren van openbare ruimtes en het regisseren van ruimtelijke ontwikkeling.

Prommenz, voor de mensen achter de ruimtelijke projecten

In 2011 is Prommenz opgericht. Eigenaar Foppe Timmer: “We hadden een idee voor een adviesbureau met de kernwaarden laagdrempeligheid, flexibiliteit en kwaliteit. We wilden echt goed werk leveren, zodat we hierdoor weer werden uitgenodigd voor nieuwe klussen.” En daar slagen ze goed in, 90 procent van alle opdrachten komt uit een warm netwerk. Ze voldoen duidelijk aan behoeftes.

Ruimte en vrijheid om je ambities te verwezenlijken

In de beginperiode begon Prommenz met de afdelingen ‘Infra’ en ‘Ruimte en ontwikkeling’. Later kwam daar de afdeling Landmeten bij. “Dit was eigenlijk puur toeval”, vertelt Foppe. “We liepen een ambitieuze landmeter tegen het lijf die mogelijkheden zag binnen ons bedrijf. Wij zagen dit als een mooie kans om onze dienstverlening uit te breiden, dus hebben we hem de ruimte gegeven.” Het bleek een mooie aanvulling. In 2014 is ook de afdeling Milieu erbij gekomen. “We zagen bij projecten dat dit een belangrijk aspect was, dat steeds door derden werd opgepikt. Toen we iemand spraken die aangaf deze afdeling te willen starten hebben we deze kans met beide handen aangegrepen.” Dit is typerend voor het bedrijf. 

We geven graag de ruimte en vrijheid om je ambities te verwezenlijken

Prommenz is een laagdrempelig bedrijf waar niks te gek is. “Wanneer je bij ons een idee hebt, mag je het inbrengen én uitvoeren. We geven graag de ruimte en vrijheid om je ambities te verwezenlijken. Er is altijd ruimte voor groei."

Van idee tot sleutelklare oplevering

De klanten van Prommenz zijn voornamelijk overheden, aannemers en projectontwikkelaars. Prommenz is overal in het proces betrokken. “We beginnen met het idee van de klant en uiteindelijk krijgt de klant het sleutelklaar opgeleverd”, vertelt Foppe enthousiast. “Het uitvoerende werk doen we niet zelf, maar het komt wel voor dat we namens een opdrachtgever een project aansturen.”

Op zoek naar meer studenten? Of goed personeel? Op Kop helpt.
Met een gratis profiel weet je zeker dat jouw organisatie gezien wordt.
Maak gratis een profiel aan