Voor werkgevers
Jouw favorieten
Je hebt nog geen favoriete vacatures of andere kansen toegevoegd aan jouw lijst. Bekijk de leerkansen of vacatures om ze toe te voegen.

Isabella is cliëntondersteuner bij MEE & de Wering

Een cliëntondersteuner helpt mensen met een tijdelijke of langdurige beperking. Je geeft informatie en advies over naar school gaan, werken, zelfstandig wonen, gezondheid, sporten en het omgaan met regels en geld.

Ook kom je op voor de  belangen van inwoners bij de gemeente of organisaties. Je kijkt naar wat het beste is voor de cliënt. Isabella is dol op haar functie. “Het leukste aan mijn werk is de afwisseling. Als ik tien cliënten op één dag krijg, is geen vraag of antwoord hetzelfde. Samen kijken we naar een oplossing voor hun probleem. Met kleine stappen kun je een wereld van verschil maken en een leven positief veranderen. Ik geef ook sociale vaardigheidstraining, daarin doen we rollenspellen. Ik daag ze uit om néé tegen mij te zeggen en zie het als een uitdaging het ze lastig te maken. Aan het einde zorgen we ervoor dat het voor de hele groep een succeservaring is. Het werken met mensen vind ik enorm leuk en het is fijn iets voor iemand te betekenen.”

OPLEIDINGSNIVEAU BEROEP: HBO

DIT INTERVIEW IS GESCHREVEN VOOR HET BEROEPENMAGAZINE OP KOP, WAAR BEROEPEN ZIJN UITGELICHT TER INSPIRATIE VOOR DERDEJAARS LEERLINGEN VAN HET VOORTGEZET ONDERWIJS. 

Benieuwd naar alle kansen in de Kop? Bekijk de KansenKaart
Op zoek naar meer studenten? Of goed personeel? Op Kop helpt.
Met een gratis profiel weet je zeker dat jouw organisatie gezien wordt.
Maak gratis een profiel aan
Op Kop is helaas niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer
Dit is de browser waarmee je deze website bezoekt. Dit kan er toe leiden dat de website niet helemaal naar behoren werkt. We adviseren je daarom om een andere browser zoals Chrome of Firefox te gebruiken.