Voor werkgevers
Jouw favorieten
Je hebt nog geen favoriete vacatures of andere kansen toegevoegd aan jouw lijst. Bekijk de leerkansen of vacatures om ze toe te voegen.

Jeras is Electronics Development Engineer bij het Nederlands Instituut voor Onderzoek der Zee (NIOZ) in Den Hoorn

AAls electronics development engineer ben je nauw betrokken bij het hele ontwikkelingsproces. Je analyseert en test tot iets een werkbaar product is om af te leveren. Als je net als Jeras van nature gemotiveerd bent om nieuwe ideeën en oplossingen te bedenken, dan is dit wellicht jouw toekomstige baan.

“Vanaf jongs af aan ben ik al geïnteresseerd in ecologie en natuur. Uiteindelijk heb ik de keuze gemaakt voor elektrotechniek. Juist deze wisselwerking van interesses maakt mijn baan bij NIOZ zeeonderzoek zo interessant. De mogelijkheid een concept te mogen realiseren en soms ook op te schalen tot massaproduct, boeit mij enorm. Ik kan soms ook meevaren met een expeditie als ondersteuning van de wetenschap. Hier worden de beste ideeën bedacht. Mijn eerste expeditie was uniek. We zijn toen van Texel naar Las Palmas gevlogen om vanuit daar terug te varen naar Texel. Onderweg hebben we enkele watermonsters genomen en een aantal temperatuursensoren uitgezet.”

Jeras heeft de volgende opleiding gevolgdHBO Elektrotechniek – minor Werktuigbouwkunde

DIT INTERVIEW IS GESCHREVEN VOOR HET OP KOP BEROEPENMAGZINE, WAAR 32 BEROEPEN ZIJN UITGELICHT TER INSPIRATIE VOOR DERDEJAARS LEERLINGEN VAN HET VOORTGEZET ONDERWIJS.

Benieuwd naar alle kansen in de Kop? Bekijk de KansenKaart
Op zoek naar meer studenten? Of goed personeel? Op Kop helpt.
Met een gratis profiel weet je zeker dat jouw organisatie gezien wordt.
Maak gratis een profiel aan
Op Kop is helaas niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer
Dit is de browser waarmee je deze website bezoekt. Dit kan er toe leiden dat de website niet helemaal naar behoren werkt. We adviseren je daarom om een andere browser zoals Chrome of Firefox te gebruiken.