Voor werkgevers
Jouw favorieten
Je hebt nog geen favoriete vacatures of andere kansen toegevoegd aan jouw lijst. Bekijk de leerkansen of vacatures om ze toe te voegen.

Judy is hoofd sport & animatie bij Roompot Callassande

Alle gasten een onvergetelijke vakantie bezorgen. Dat is je taak als hoofd sport & animatie. In deze functie geef je net als Judy leiding aan de afdeling sport & animatie op een camping of vakantiepark.

Je stuurt stagiairs aan, begeleidt met hen activiteiten op het park en houdt samen toezicht bij het zwembad. “Ik heb tijdens mijn opleiding drie keer stage gelopen op een vakantiepark. Dit vond ik zo leuk dat ik er mijn beroep van heb gemaakt. Geen dag is hetzelfde. Ik houd van het contact met de gasten en het begeleiden van activiteiten waar ik mijn creativiteit in kwijt kan. Mijn hoogtepunt is de wekelijkse bingo: de deelnemers zijn erg fanatiek en de sfeer is fantastisch. Ik vind het niet erg om te werken als andere mensen vrij zijn, maar daar moet je wel tegen kunnen als je in deze sector werkt. Ik ga in ieder geval elke dag met veel plezier naar mijn werk.”

OPLEIDINGSNIVEAU BEROEP: MBO

DIT INTERVIEW IS GESCHREVEN VOOR HET BEROEPENMAGAZINE OP KOP, WAAR BEROEPEN ZIJN UITGELICHT TER INSPIRATIE VOOR DERDEJAARS LEERLINGEN VAN HET VOORTGEZET ONDERWIJS. 

Benieuwd naar alle kansen in de Kop? Bekijk de KansenKaart
Op zoek naar meer studenten? Of goed personeel? Op Kop helpt.
Met een gratis profiel weet je zeker dat jouw organisatie gezien wordt.
Maak gratis een profiel aan
Op Kop is helaas niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer
Dit is de browser waarmee je deze website bezoekt. Dit kan er toe leiden dat de website niet helemaal naar behoren werkt. We adviseren je daarom om een andere browser zoals Chrome of Firefox te gebruiken.