Voor werkgevers
Jouw favorieten
Je hebt nog geen favoriete vacatures of andere kansen toegevoegd aan jouw lijst. Bekijk de leerkansen of vacatures om ze toe te voegen.

Julia is medewerker bediening/ gastvrouw Strandpaviljoen Paal 17 in De Koog

GGastvrouwen en -heren: zij heten je welkom, begeleiden je naar je tafel, nemen je bestelling op, helpen je keuzes maken, vertellen over bijzondere daggerechten, maken net dat grapje op het goede moment en wijzen ouders de weg naar de kinderzitjes. Ze genieten ervan om mensen een fijn moment te bezorgen, zijn sociaal en communicatief sterk en houden van de hectiek en uitdaging van een tent met volgeboekte tafels. Zo ook Julia.

“Ik heb dit vak gekozen omdat ik erg van sociaal contact hou. Omdat je met verschillende mensen te maken hebt, doe je in dit vak veel mensenkennis op. Ik krijg vaak complimenten dat ik zoveel plezier in mijn werk heb en ik aan tafel leuk advies geef over gerechten. Ik vind het heel fijn om mensen blij te maken en ze een goed gevoel te geven. Het maakt niet uit of ik een kopje koffie of een vijfgangendiner serveer, het moet voor gasten net zo speciaal voelen.”

Julia heeft de volgende opleidingen gevolgdGastvrouw bij de Texel Academy

DIT INTERVIEW IS GESCHREVEN VOOR HET OP KOP BEROEPENMAGZINE, WAAR 32 BEROEPEN ZIJN UITGELICHT TER INSPIRATIE VOOR DERDEJAARS LEERLINGEN VAN HET VOORTGEZET ONDERWIJS.

Benieuwd naar alle kansen in de Kop? Bekijk de KansenKaart
Op zoek naar meer studenten? Of goed personeel? Op Kop helpt.
Met een gratis profiel weet je zeker dat jouw organisatie gezien wordt.
Maak gratis een profiel aan
Op Kop is helaas niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer
Dit is de browser waarmee je deze website bezoekt. Dit kan er toe leiden dat de website niet helemaal naar behoren werkt. We adviseren je daarom om een andere browser zoals Chrome of Firefox te gebruiken.