Voor werkgevers
Jouw favorieten
Je hebt nog geen favoriete vacatures of andere kansen toegevoegd aan jouw lijst. Bekijk de leerkansen of vacatures om ze toe te voegen.

Kars is meewerkend uitvoerder bij Bouwbedrijf Wever in Waarland

Een meewerkend uitvoerder werkt als timmerman en uitvoerder op een project. Op de bouwplaats ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en alles wat daarbij komt kijken. En je helpt mee met bouwen, net als Kars.

“Geen saai bureau waar je de hele dag achter zit, maar een bouwplaats waar iedereen vol passie aan het werk is. Ik heb gekozen voor de bouw, omdat ik het geweldig vind vanuit een leeg stuk grond iets moois te realiseren. Mijn passie ligt bij organiseren, dat doe ik met mijn beroep iedere dag. Ik krijg alle kansen om door te groeien en mezelf te ontwikkelen tot hoofduitvoerder. Daarbij is geen dag hetzelfde: je leert steeds iets nieuws, zijn er altijd uitdagingen, ben je soms lekker in de buitenlucht bezig en maak je vooral mooie dingen. Ik heb zelfs mijn eigen huis gebouwd. Toen was ik uitvoerder en timmerman van mijn eigen huis. Dat was wel heel tof hoor!"

Kars heeft de volgende opleiding gevolgd: MBO Bouwkunde niveau 4, KOB opleiding

DIT INTERVIEW IS GESCHREVEN VOOR HET OP KOP BEROEPENMAGZINE, WAAR 32 BEROEPEN ZIJN UITGELICHT TER INSPIRATIE VOOR DERDEJAARS LEERLINGEN VAN HET VOORTGEZET ONDERWIJS

Benieuwd naar alle kansen in de Kop? Bekijk de KansenKaart
Op zoek naar meer studenten? Of goed personeel? Op Kop helpt.
Met een gratis profiel weet je zeker dat jouw organisatie gezien wordt.
Maak gratis een profiel aan
Op Kop is helaas niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer
Dit is de browser waarmee je deze website bezoekt. Dit kan er toe leiden dat de website niet helemaal naar behoren werkt. We adviseren je daarom om een andere browser zoals Chrome of Firefox te gebruiken.