Voor werkgevers
Jouw favorieten
Je hebt nog geen favoriete vacatures of andere kansen toegevoegd aan jouw lijst. Bekijk de leerkansen of vacatures om ze toe te voegen.

Kaya is allround medewerker bij Boerderij Hoeve Axel in De Cocksdorp

AAls allround medewerker bij een agrarisch bedrijf doe je van alles wat. Zo rooi en verwerk je in het najaar en de winter bijvoorbeeld aardappels, sorteer je ze op maat en kijk je of ze beschadigd zijn. In het voorjaar en de zomer doe je selectiewerk. Je loopt de bollenvelden na en kijkt of er geen verkeerde bollen tussen zitten, zoals een gele bloem in een veld met witte bloemen.

Kaya geniet enorm van dit werk. “De afwisseling vind ik erg fijn. Je werkt met de seizoenen mee en dat maakt het leuk. Ik geniet ervan als de narcissen beginnen te
bloeien en de aardappels de grond uitkomen. De agrarische sector trekt mij. Het is een uitdaging om ervoor te zorgen dat een product gezond blijft en goed de deur uitgaat. Ook vind ik het mooi om onder alle omstandigheden de producten van het land te krijgen, zonder al te veel problemen. Als je graag de handen uit de mouwen steekt en van afwisseling houdt, raad ik dit beroep zeker aan!”

Kaya heeft de volgende opleidingen gevolgd: Plantenteelt-akkerbouw/vollegronds

groenteteelt niveau 3.

DIT INTERVIEW IS GESCHREVEN VOOR HET OP KOP BEROEPENMAGZINE, WAAR 32 BEROEPEN ZIJN UITGELICHT TER INSPIRATIE VOOR DERDEJAARS LEERLINGEN VAN HET VOORTGEZET ONDERWIJS.
Benieuwd naar alle kansen in de Kop? Bekijk de KansenKaart
Op zoek naar meer studenten? Of goed personeel? Op Kop helpt.
Met een gratis profiel weet je zeker dat jouw organisatie gezien wordt.
Maak gratis een profiel aan
Op Kop is helaas niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer
Dit is de browser waarmee je deze website bezoekt. Dit kan er toe leiden dat de website niet helemaal naar behoren werkt. We adviseren je daarom om een andere browser zoals Chrome of Firefox te gebruiken.