Voor werkgevers
Jouw favorieten
Je hebt nog geen favoriete vacatures of andere kansen toegevoegd aan jouw lijst. Bekijk de leerkansen of vacatures om ze toe te voegen.

Kelly is persoonlijk begeleider bij ‘s Heeren Loo

Kelly werkt als persoonlijk begeleider op een woonlocatie en is coördinator avond- en weekendzorg. Het persoonlijke plan van de cliënt staat centraal bij haar werk.

Op de woonlocatie is zij samen met de andere persoonlijk begeleiders verantwoordelijk voor de coördinatie van de zorgverleningen, de begeleiding en ondersteuning. Ze voert allerlei zorgtaken uit, maar ze zorgt er vooral voor dat de cliënten zich goed voelen en een leuke dag hebben. Als coördinator avond- en weekendzorg is Kelly het eerste aanspreekpunt bij noodgevallen. Ze is ook oproepbaar voor verpleegkundige vragen, het uitvoeren van verpleegtechnische handelingen of het ondersteunen bij intensieve verzorgingssituaties voor cliënten met moeilijk verstaanbaar gedrag. “De gecombineerde functie bij ‘s Heeren Loo zorgt ervoor dat ik op allerlei vlakken uitgedaagd word, waardoor ik het ontzettend naar mijn zin heb. Het leukste vind ik het contact met de cliënten. Doordat ik al meerdere jaren op dezelfde woning werk, bouw ik echt een band met ze op. We organiseren op mijn werk altijd veel uitjes en vakanties met de cliënten. Dat zijn altijd supertoffe dagen waarbij cliënten volop genieten! En als zij genieten, dan geniet ik ook! Ik heb een groot zorghart en ik ben een heel zorgzaam type. Ik was 15 toen ik moest kiezen wat ik graag wilde worden. Nou heel eerlijk, dat wist ik toen nog helemaal niet. Een vriendin van mij werkte al in de gehandicaptenzorg en ik ging weleens met haar mee. Zo kreeg ik ook interesse in deze doelgroep. Door stages en werkervaring in andere sectoren, wist ik dat ik gemaakt ben voor het werken in de gehandicaptenzorg. ‘s Heeren Loo geeft mij alle mogelijke kansen om mijzelf verder te ontwikkelen en verder te onderzoeken waar mijn interesses allemaal liggen. Het mooie is dat wanneer je een heleboel liefde geeft, je er nog veel meer voor terug krijgt. Ik heb het zo naar mijn zin dat ik nog lang geen afscheid ga nemen van de gehandicaptenzorg!”

OPLEIDINGSNIVEAU BEROEP: MBO - HBO

DIT INTERVIEW IS GESCHREVEN VOOR HET BEROEPENMAGAZINE OP KOP, WAAR BEROEPEN ZIJN UITGELICHT TER INSPIRATIE VOOR DERDEJAARS LEERLINGEN VAN HET VOORTGEZET ONDERWIJS. 

Benieuwd naar alle kansen in de Kop? Bekijk de KansenKaart
Op zoek naar meer studenten? Of goed personeel? Op Kop helpt.
Met een gratis profiel weet je zeker dat jouw organisatie gezien wordt.
Maak gratis een profiel aan
Op Kop is helaas niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer
Dit is de browser waarmee je deze website bezoekt. Dit kan er toe leiden dat de website niet helemaal naar behoren werkt. We adviseren je daarom om een andere browser zoals Chrome of Firefox te gebruiken.