Marvin, wat is het leukst aan werken in de horeca?
Dat ik kan uitslapen. Ik geniet enorm van mijn slaapjes. Een dienst die om twaalf uur begint en om negen uur eindigt, vind ik heerlijk. Dan kan ik lekker rustig aan mijn dag beginnen.
Kies horeca, kies uitslapen. Dat is wel een opmerkelijke aanbeveling.
Misschien wel, haha. Het is in elk geval een onvolledige. Dus even zonder dollen: dat ik kan uitslapen is echt relaxt, maar niet dé reden om voor een carrière in de horeca te kiezen natuurlijk. Ik heb een hekel aan sleur. Elke dag met oogkleppen op naar je kantoor, bah… Dat is niks voor mij. En in een stadscafé als Flow werken, voorkomt die sleur. Wij trekken een breed publiek aan, van jong tot oud. Elke dag ontmoet ik op mijn werk andere, nieuwe mensen. Van Portugezen die hier tijdelijk aanmeren omdat hun schip hier in de haven ligt voor onderhoud, tot Duitsers in de zomer.