Overzicht
Lasma is Supervisor bij Royal Pride
7 september 2023
Deborah de Graauw

Lasma is in de 15 hectare tellende tuin (kas) verantwoordelijk voor de circa 80 medewerkers die tijdens het drukke seizoen werken in o.a. het tomaten- of komkommergewas. “Het is van belang dat ik in de gaten houd of de kwaliteit en productienorm goed in evenwicht is.” Daarnaast kan ze goed overzicht houden en is ze op de hoogte van alles wat er speelt in de tuin. Tevens zorgt ze voor de personeelsplanning en lost ze allerlei voorkomende problemen op. Het leukste aan haar werk vind ze dat geen enkele dag hetzelfde is. “De verantwoordelijkheid voor het werkproces en de daarin behaalde resultaten maken het werk ontzettend leuk. Ik ben altijd trots als het er goed uitziet.”
 Als Letse werkkracht is ze 13 jaar geleden begonnen bij Royal Pride en heeft ze de kans gekregen om zichzelf te ontwikkelen van productiemedewerker tot Supervisor. Dit is een van haar mooiste ervaringen en beweegredenen om dit beroep aan te raden. 

Opleidingsniveau beroep: HBO

*DIT INTERVIEW IS GESCHREVEN VOOR HET  BEROEPENMAGAZINE WAAR BEROEPEN ZIJN UITGELICHT TER INSPIRATIE VOOR DERDEJAARS LEERLINGEN VAN HET VOORTGEZET ONDERWIJS. 

Wil je jouw beroep promoten op het Beroepenevent of in een volgende editie van het Beroepenmagazine?

Aanmelden kan via: