Voor werkgevers
Jouw favorieten
Je hebt nog geen favoriete vacatures of andere kansen toegevoegd aan jouw lijst. Bekijk de leerkansen of vacatures om ze toe te voegen.

Leermeesters gezocht!

EEnthousiasmeert jouw bedrijf straks middelbare scholieren voor een baan in de bouw? Dat kan tijdens het project ‘Jongeren in de bouw’. ESPEQ Opleidingsbedrijven / Bouwopleidingen en Tech@Connect zoeken bouwbedrijven en leermeesters die willen meewerken om leerlingen uit het voortgezet onderwijs een mooie ervaring te geven. Wij zoeken in totaal 8 leermeesters.

Project ‘Jongeren in de bouw’

Het project loopt tijdens de meivakantie (3 t/m 7 mei 2021) in Schagen en Den Helder. Op iedere locatie gaan 10 leerlingen uit het voortgezet onderwijs betaald aan het werk. Scholen aan Zee en het Regius College helpen bij de werving. De leerlingen krijgen een arbeidsovereenkomst van een week bij ESPEQ en ESPEQ levert twee gekwalificeerde instructeurs.

Den Helder en Schagen

Voor het project in de gemeente Den Helder wordt een buurthuis in Julianadorp opgeknapt. Mede mogelijk gemaakt door gemeente Den Helder en MEE & de Wering. In Schagen zoeken wij nog een passend project. De precieze werkzaamheden stemmen we met alle begeleiders af. Het zijn activiteiten die in deze week een zichtbaar resultaat opleveren en waar de leerlingen trots op kunnen zijn.

Aanmelden? Wil je je aanmelden of heb je vragen? Neem contact op met Michael van Alderwegen, onze projectleider Techniek via michael@tech-connect.nl.
Benieuwd naar alle kansen in de Kop? Bekijk de KansenKaart
Op zoek naar meer studenten? Of goed personeel? Op Kop helpt.
Met een gratis profiel weet je zeker dat jouw organisatie gezien wordt.
Maak gratis een profiel aan
Op Kop is helaas niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer
Dit is de browser waarmee je deze website bezoekt. Dit kan er toe leiden dat de website niet helemaal naar behoren werkt. We adviseren je daarom om een andere browser zoals Chrome of Firefox te gebruiken.