Voor werkgevers
Jouw favorieten
Je hebt nog geen favoriete vacatures of andere kansen toegevoegd aan jouw lijst. Bekijk de leerkansen of vacatures om ze toe te voegen.

Medewerker 'inwendige dienst' en meer banen bij de Koninklijke Marine

De Koninklijke Marine is een maatschappij op zich. Naast militaire functies zijn er ook veel andere verschillende uitdagingen. In samenwerking met de Koninklijke Marine lichten we op Op Kop wekelijks drie vacatures uit.

Senior engineer elektrotechniek:

Ken je de sleepboten en kleine snelle motorboten die onze zeestrijdkrachten inzetten? In jouw baan als sr. engineer elektrotechniek zorg je er mede voor dat deze bovenwatereenheden gereed zijn. Lees er alles over.

Medewerker inwendige dienst

Gastvrijheid staat bij de Inwendige Dienst van het Koninklijk Instituut voor de Marine hoog in het vaandel. Als parttime medewerker ben jij een belangrijke schakel. Jij zorgt dat het de toekomstige marineofficieren, maar ook bezoekers aan niets ontbreekt. Klinkt dat als iets voor jou? Klik dan hier.

Projectfunctionaris Maritime Operations Center

In 2024 moet het operationeel zijn: het Maritime Operations Center Admiraal Benelux in Den Helder. Dit centrum vervangt het huidige Maritiem Hoofdkwartier. Wil jij er samen met je collega’s van de projectorganisatie voor zorgen dat dit project soepel verloopt? Reageer dan nu op deze vacature.

Zie voor meer vacatures bij de Koninklijke Marine werkenbijdefensie.nl

Benieuwd naar alle kansen in de Kop? Bekijk de KansenKaart
Op zoek naar meer studenten? Of goed personeel? Op Kop helpt.
Met een gratis profiel weet je zeker dat jouw organisatie gezien wordt.
Maak gratis een profiel aan
Op Kop is helaas niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer
Dit is de browser waarmee je deze website bezoekt. Dit kan er toe leiden dat de website niet helemaal naar behoren werkt. We adviseren je daarom om een andere browser zoals Chrome of Firefox te gebruiken.