Voor werkgevers
Jouw favorieten
Je hebt nog geen favoriete vacatures of andere kansen toegevoegd aan jouw lijst. Bekijk de leerkansen of vacatures om ze toe te voegen.

Myrthe is Junior SVO bij de Onderzeedienst, Koninklijke Marine in Den Helder

AAls Junior Systeem Verantwoordelijk Officier zorgt Myrthe er samen met het technische team voor dat verschillende systemen aan boord van een onderzeeboot in goede technische staat blijven. Dit doet ze door onderhoud in te plannen, vervangende onderdelen aan te vragen of een plan te maken om storingen op te lossen

“Op school was ik altijd goed in de technische vakken, natuurkunde en wiskunde. Een beroep in een technische sector lag daarom ook het meest voor de hand en mijn zoektocht naar avontuur matchte met Defensie. Werken op een onderzeeboot is ontzettend avontuurlijk. Je maakt zoveel dingen mee; geen dag is hetzelfde. De leefomstandigheden en de werktijden aan boord vragen wel een goede fysieke gesteldheid. Het leukste vind ik samenwerken in het technische team. De dilemma’s en storingen lossen we vanzelfsprekend vaak op met onze technisch-inhoudelijke kennis, maar even belangrijk is een gezonde dosis relativering en humor. Daarnaast vind ik de hechte en eerlijke cultuur binnen de Onderzeedienst ook erg fijn om in te werken. Tijdens havenbezoeken liggen we een weekend in de haven en kun je ontspannen. Zo heb ik tijdens een Middellandse Zee-reis de havens van Casablanca en Barcelona bezocht.”

Myrthe heeft de volgende opleidingen gevolgd: HBO Aviation Engineering, Officiersopleiding Technische Dienst bij Koninklijk Instituut van de Marine (KIM).

DIT INTERVIEW IS GESCHREVEN VOOR HET OP KOP BEROEPENMAGZINE, WAAR 32 BEROEPEN ZIJN UITGELICHT TER INSPIRATIE VOOR DERDEJAARS LEERLINGEN VAN HET VOORTGEZET ONDERWIJS.

Benieuwd naar alle kansen in de Kop? Bekijk de KansenKaart
Op zoek naar meer studenten? Of goed personeel? Op Kop helpt.
Met een gratis profiel weet je zeker dat jouw organisatie gezien wordt.
Maak gratis een profiel aan
Op Kop is helaas niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer
Dit is de browser waarmee je deze website bezoekt. Dit kan er toe leiden dat de website niet helemaal naar behoren werkt. We adviseren je daarom om een andere browser zoals Chrome of Firefox te gebruiken.