Voor werkgevers
Jouw favorieten
Je hebt nog geen favoriete vacatures of andere kansen toegevoegd aan jouw lijst. Bekijk de leerkansen of vacatures om ze toe te voegen.

Nancy is verpleegkundige ouderenzorg bij Zorggroep Tellus in Den Helder

Het beroep verpleegkundige is onmisbaar! Als verpleegkundige ouderenzorg geef je dagelijkse verpleegkundige zorg en ondersteuning aan ouderen: van het toedienen van medicijnen tot het aanleggen van een infuus. Dit beroep past perfect bij Nancy.

“Tijdens mijn snuffelstages kwam ik erachter dat dit beroep het beste bij mij paste en mij het meeste aansprak. Eigenlijk wist ik dat al, maar de stage was een bevestiging. Ik heb gekozen voor de ouderenzorg omdat het zo afwisselend werk is en omdat ik het fijn vind om deze kwetsbare doelgroep te helpen en te ondersteunen. Het leukste aan mijn werk is het contact met de bewoners en de gesprekken die ik met hen heb. Dit zijn soms heel bijzondere en persoonlijke gesprekken. De dag van een ander net even beter maken doordat jij je hulp kan aanbieden, is het mooiste gevoel wat er is. Een gezellig praatje kan iemands dag al oplichten. Het is een erg dankbaar beroep.”

Nancy heeft de volgende opleidingen gevolgdZorg & Welzijn niveau 2, Verzorgende IG niveau 3, EVV Eerste Verantwoordelijke Verzorgende, MBO-verpleeg - kundige niveau 4 bij Zorggroep Tellus.

DIT INTERVIEW IS GESCHREVEN VOOR HET OP KOP BEROEPENMAGZINE, WAAR 32 BEROEPEN ZIJN UITGELICHT TER INSPIRATIE VOOR DERDEJAARS LEERLINGEN VAN HET VOORTGEZET ONDERWIJS.


Benieuwd naar alle kansen in de Kop? Bekijk de KansenKaart
Op zoek naar meer studenten? Of goed personeel? Op Kop helpt.
Met een gratis profiel weet je zeker dat jouw organisatie gezien wordt.
Maak gratis een profiel aan
Op Kop is helaas niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer
Dit is de browser waarmee je deze website bezoekt. Dit kan er toe leiden dat de website niet helemaal naar behoren werkt. We adviseren je daarom om een andere browser zoals Chrome of Firefox te gebruiken.