Voor werkgevers
Jouw favorieten
Je hebt nog geen favoriete vacatures of andere kansen toegevoegd aan jouw lijst. Bekijk de leerkansen of vacatures om ze toe te voegen.

Niels is R&D Engineer bij Cryoworld

Als R&D (Research & Development) Engineer ben je constant bezig met de ontwikkeling van nieuwe technieken en systemen. Hierbij bedenk, ontwerp en bereken je nieuwe technische oplossingen.

Een R&D Engineer is creatief en inventief op technisch gebied, denkt out-of-the-box en in oplossingen. Niels doet dit! “Ik heb voor dit beroep gekozen om mijn technische en creatieve vaardigheden te kunnen combineren in technieken die bijdragen aan een duurzamere wereld. Het is mijn droombaan, omdat ik bezig ben met techniek en duurzaamheid in een innovatieve omgeving. De projecten waar ik aan werk, worden ook ter plekke gebouwd en getest. Het is superleuk om een systeem dat je zelf of samen met collega’s hebt bedacht, gemaakt te zien worden en het ook zien werken. Tijdens mijn eerste weken heb ik al mijn handen een keer in de vloeibare stikstof (ongeveer -196 °C) gedoopt. Supertof, maar don’t try this at home!”

OPLEIDINGSNIVEAU BEROEP: HBO

DIT INTERVIEW IS GESCHREVEN VOOR HET BEROEPENMAGAZINE OP KOP, WAAR BEROEPEN ZIJN UITGELICHT TER INSPIRATIE VOOR DERDEJAARS LEERLINGEN VAN HET VOORTGEZET ONDERWIJS. 

Benieuwd naar alle kansen in de Kop? Bekijk de KansenKaart
Op zoek naar meer studenten? Of goed personeel? Op Kop helpt.
Met een gratis profiel weet je zeker dat jouw organisatie gezien wordt.
Maak gratis een profiel aan
Op Kop is helaas niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer
Dit is de browser waarmee je deze website bezoekt. Dit kan er toe leiden dat de website niet helemaal naar behoren werkt. We adviseren je daarom om een andere browser zoals Chrome of Firefox te gebruiken.