Overzicht
Nieuwe Gouden Kans groepen starten 3 en 21 maart
22 december 2022
Cyril Kraak

Ontdek je talent en doe iets goed voor een ander!

Als je meedoet aan het Gouden Kans project ontmoet je nieuwe mensen, doe je iets goeds voor een ander en krijg je een duidelijk beeld voor jouw toekomstperspectief. Inmiddels hebben meer dan 100 jongeren deelgenomen. Gemiddeld cijfer dat de deelnemers geven na afloop van het Gouden Kans programma is een 8. Daarnaast geven de jongeren aan dat ze hun kwaliteiten en talenten hebben ontdekt, dat ze meer zelfvertrouwen hebben gekregen en dat ze beter weten welke stappen ze gaan ondernemen na afronding van het Gouden Kans traject.

Voor wie?

Het Gouden Kans project is er voor alle jongeren tussen de 16 en 27 jaar, die gedurende 4 maanden, ten minste 20 uur per week beschikbaar zijn. Ben je bijvoorbeeld gestopt met een opleiding, heb je een tussenjaar en zoek je naar een zinvolle manier om uit te zoeken wat de toekomst te bieden heeft, of ben je op zoek naar een volgende stap in je carrière en wil je extra vaardigheden leren? Dan kan jij je aanmelden! 

Goed gevoel

In het Gouden Kans Project verdiep jij je in de duurzame ontwikkelingsdoelen en werk je samen aan een zelfgekozen ‘goed gevoel project’ waarmee je sociaal of duurzaam het verschil maakt. Op deze manier krijgen je nieuwe inzichten, inspiratie en voer je gezamenlijk een concreet project uit. Je wordt gecoacht in de praktijk, zodat je jouw talenten ontdekt samen met andere jongeren en organisaties. Een gouden combinatie!

Aanmelden voor het Gouden Kans project?Klik hier