Voor werkgevers
Jouw favorieten
Je hebt nog geen favoriete vacatures of andere kansen toegevoegd aan jouw lijst. Bekijk de leerkansen of vacatures om ze toe te voegen.

Nog geen vervolgopleiding (MBO) gekozen? Pak je kans in de kop! Leerbedrijven zoeken leerlingen!

TTetrix Techniekopleidingen op weg naar een record aantal inschrijvingen voor locatie Den Helder. Maar… de vraag van leerbedrijven is nog groter! Diverse leerbedrijven zijn op zoek naar leerlingen voor de start van komend schooljaar (september 2022). Ben of ken jij een technisch talent en wil je werken en leren in de techniek? Ga voor een BBL opleiding via Tetrix Techniek in samenwerking met het ROC Kop van Noord-Holland en een leerbedrijf bij jou in de buurt!

Een technische BBL (beroepsbegeleidende leerweg) opleiding volgen via Tetrix Techniekopleidingen betekent dat je grotendeels wordt opgeleid door een werkgever uit de regio in samenwerking met Tetrix. Bij Tetrix ga je aan de slag met de praktijk, bij het leerbedrijf ga je werken en bij het ROC ga je 1 dag per week naar school voor theorielessen. De verhouding bij deze BBL techniek opleidingen is ongeveer 80% praktijk en 20% theorie. 

Werken en leren op Agriport

Heb jij de ambitie om eerste monteur, constructiewerker of lasser te worden? In de omgeving van bedrijventerrein Agriport zijn meerdere toonaangevende bedrijven die staan te springen om BBL leerlingen. De werkzaamheden van deze bedrijven lopen zeer uiteen, van scheepsbouw-, agrarische- tot offshore bedrijven.

Werken en leren bij DMI, het onderhoudsbedrijf van de marine

Het onderhoud van schepen, onderzeeboten en systemen bij de Marine gebeurt bij de Directie Materiële Instandhouding (DMI) in Den Helder. Hier werken specialisten aan de hightech installaties: voortstuwing, elektronica en wapensystemen aan boord. DMI is voor het schooljaar 2022-2023 nog op zoek naar allround constructiewerkers (MBO 3) en leerlingen voor de School of Engineering (MBO 4). 

Hoge baankans voor jongeren door werken en leren

Leren en werken tegelijk is heel aantrekkelijk in de techniek, zowel voor het leerbedrijf als voor jezelf. Je hoeft namelijk niet de hele tijd in de schoolbanken te zitten, doet veel praktijkervaring op en ontvangt een salaris tijdens de opleiding. Voor het erkend leerbedrijf ben jij als BBL student gunstig omdat zij jou hebben opgeleid, de fijne kneepjes van het vak hebben bijgebracht en je dus sneller inzetbaar bent in de praktijk. Al die voordelen leveren een hoge baankans op waardoor jij geniet van een vliegende start in de techniek!

Wil jij werken en leren bij een leerbedrijf bij jou in de buurt? Meld je aan via de website van Tetrix of mail voor vragen naar m.strabbing@tetrixtechniek.nl. Zij brengt jou in contact met de leerbedrijven!
Benieuwd naar alle kansen in de Kop? Bekijk de KansenKaart
Op zoek naar meer studenten? Of goed personeel? Op Kop helpt.
Met een gratis profiel weet je zeker dat jouw organisatie gezien wordt.
Maak gratis een profiel aan
Op Kop is helaas niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer
Dit is de browser waarmee je deze website bezoekt. Dit kan er toe leiden dat de website niet helemaal naar behoren werkt. We adviseren je daarom om een andere browser zoals Chrome of Firefox te gebruiken.