Voor werkgevers
Jouw favorieten
Je hebt nog geen favoriete vacatures of andere kansen toegevoegd aan jouw lijst. Bekijk de leerkansen of vacatures om ze toe te voegen.

Online banenmarkt op 29 oktober

In een veranderende samenleving is het belangrijk om met elkaar kansen te blijven pakken. Kansen op de arbeidsmarkt die vragen om verzilverd te worden. Het WerkgeversServicepunt NHN organiseert dit jaar daarom voor het eerst een digitale banenmarkt, op donderdag 29 oktober.
Matchen op talent en competenties. Matchen zonder vooroordeel. Iedereen een kans!

Wij brengen ondernemers graag in contact met talentvolle werkzoekenden en nodigen alle ondernemers in de Kop van Noord-Holland uit voor de online banenmarkt op donderdag 29 oktober 2020.

Aanmelden

Vanaf nu kan je jouw bedrijf via www.banenmarktnhn.nl aanmelden voor dit unieke event. 

Hoe werkt het?

Tijdens de banenmarkt bepaalt de werkgever op basis van welke competenties het bedrijf gematcht wilt worden met potentiële werkzoekenden. Het matchsysteem zorgt er vervolgens voor dat de werkgever via online videoverbinding kan ‘speeddaten’ met werkzoekenden die deze competenties in huis hebben. Werkgevers kunnen zich daarnaast profileren door een bedrijfsfilm aan hun profiel toe te voegen.

Wat kan je verwachten?

De verwachting is dat er veel succesvolle matches ontstaan, waarbij bedrijven werkzoekenden in huis halen die zij echt nodig hebben en werkzoekenden een werkplek vinden die aansluit bij hun interesse en talenten.

Waar en wanneer?

De blind speeddates vinden plaats tussen 10:45 - en 12:15 uur in 9 rondes van 10 minuten. 

Op zoek naar meer studenten? Of goed personeel? Op Kop helpt.
Met een gratis profiel weet je zeker dat jouw organisatie gezien wordt.
Maak gratis een profiel aan