Voor werkgevers
Jouw favorieten
Je hebt nog geen favoriete vacatures of andere kansen toegevoegd aan jouw lijst. Bekijk de leerkansen of vacatures om ze toe te voegen.

Ontdek de Marine, ga op snuffelstage

OOm zoveel mogelijk van Defensie, en de Koninklijke Marine (KM) in het bijzonder te zien, organiseert Defensie voor VMBO- HAVO- en VWO leerlingen oriënterende stages of snuffelstages. Tijdens deze stage kun jij groepsgewijs kennis maken met de Koninklijke Marine. Dit gaat op een militaire manieren daar hoort ook intensieve fysieke inspanning bij.

De duur van deze oriënterende- of snuffelstage is vier dagen (± 40 uur). De data van de stageweken vind je op de pagina van Werken bij Defensie. Het is een aaneengesloten programma, inclusief overnachtingen. Deelname aan slechts één of twee dagdelen is niet mogelijk. De stage is in de omgeving van Den Helder. Het aantal deelnemers is beperkt tot groepen van maximaal 22 personen per periode.

Wil jij je inschrijven voor de stage? Lees dan de aanmeldprocedure, tips en voorwaarden goed door!

Aanmeldprocedure en inschrijven snuffelstage Marine


Benieuwd naar alle kansen in de Kop? Bekijk de KansenKaart
Op zoek naar meer studenten? Of goed personeel? Op Kop helpt.
Met een gratis profiel weet je zeker dat jouw organisatie gezien wordt.
Maak gratis een profiel aan
Op Kop is helaas niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer
Dit is de browser waarmee je deze website bezoekt. Dit kan er toe leiden dat de website niet helemaal naar behoren werkt. We adviseren je daarom om een andere browser zoals Chrome of Firefox te gebruiken.