Overzicht
‘Ook dicht bij huis kun je Champions League spelen’
22 december 2022
Techniek Magazine

'Na mijn opleiding aan OSG Nieuwediep, de voorloper van Lyceum aan Zee, ging ik meteen aan het werk, maar ik was niet helemaal happy. Waarom…? Ik kan het je niet zeggen. Ik besloot weer naar school te gaan en rondde het Mediacollege in Amsterdam af. Na een aantal jobs ging ik op eigen benen staan.

Voor de Champions League hoef je niet in Amsterdam te werken

Na dertien jaar als zelfstandig programmeur, begon ik collega’s te missen. Ik had sterk de behoefte met gelijkgezinde professionals te sparren en daar samen beter van te worden; daarom ben ik BitPuma gestart. Het doel was om mensen aan te nemen die beter zijn dan ikzelf. Met backend-developer Jeffrey is dat gelukt. Samen programmeren we webapplicaties voor nationale en internationale organisaties. Ik durf te zeggen dat we op dit gebied echt ‘Champions League’ spelen. Dat geeft maar aan: daarvoor hoef je écht niet in Amsterdam te werken. Het kan gewoon lekker dicht bij huis, in Den Helder.

Wij zoeken developers; front- en backend

Nu je dit toch leest, wij zoeken developers; front- en backend. Mensen die het leuk vinden vette dingen te bouwen. Een opleiding Applicatieontwikkelaar is een pre, maar opleiding is niet zo belangrijk als ‘skills’. De mensen die we zoeken zijn diegenen die thuis veel hobbyen of bijvoorbeeld zelf games ontwikkelen. Wil je onderdeel uitmaken van een toffe club kom dan bij ons!’