Voor werkgevers
Jouw favorieten
Je hebt nog geen favoriete vacatures of andere kansen toegevoegd aan jouw lijst. Bekijk de leerkansen of vacatures om ze toe te voegen.

‘Ook dicht bij huis kun je Champions League spelen’

WWebdeveloper Karel van der Kuijl kreeg al snel in de gaten dat vrijheid voor hem heel belangrijk was. ‘Zelf bepalen wat ik wel en niet doe. Daarom besloot ik in 2004 voor mezelf te beginnen. Dat was niet altijd gemakkelijk. Je levert wat zekerheid met betrekking tot salaris in, maar je krijgt er zelfregie voor terug. Bovendien geeft het mij veel voldoening dat ik op eigen kracht mijn gezin financieel kan onderhouden.’

'Na mijn opleiding aan OSG Nieuwediep, de voorloper van Lyceum aan Zee, ging ik meteen aan het werk, maar ik was niet helemaal happy. Waarom…? Ik kan het je niet zeggen. Ik besloot weer naar school te gaan en rondde het Mediacollege in Amsterdam af. Na een aantal jobs ging ik op eigen benen staan.

Voor de Champions League hoef je niet in Amsterdam te werken

Na dertien jaar als zelfstandig programmeur, begon ik collega’s te missen. Ik had sterk de behoefte met gelijkgezinde professionals te sparren en daar samen beter van te worden; daarom ben ik BitPuma gestart. Het doel was om mensen aan te nemen die beter zijn dan ikzelf. Met backend-developer Jeffrey is dat gelukt. Samen programmeren we webapplicaties voor nationale en internationale organisaties. Ik durf te zeggen dat we op dit gebied echt ‘Champions League’ spelen. Dat geeft maar aan: daarvoor hoef je écht niet in Amsterdam te werken. Het kan gewoon lekker dicht bij huis, in Den Helder.

Wij zoeken developers; front- en backend

Nu je dit toch leest, wij zoeken developers; front- en backend. Mensen die het leuk vinden vette dingen te bouwen. Een opleiding Applicatieontwikkelaar is een pre, maar opleiding is niet zo belangrijk als ‘skills’. De mensen die we zoeken zijn diegenen die thuis veel hobbyen of bijvoorbeeld zelf games ontwikkelen. Wil je onderdeel uitmaken van een toffe club kom dan bij ons!’

Benieuwd naar alle kansen in de Kop? Bekijk de KansenKaart
Op zoek naar meer studenten? Of goed personeel? Op Kop helpt.
Met een gratis profiel weet je zeker dat jouw organisatie gezien wordt.
Maak gratis een profiel aan
Op Kop is helaas niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer
Dit is de browser waarmee je deze website bezoekt. Dit kan er toe leiden dat de website niet helemaal naar behoren werkt. We adviseren je daarom om een andere browser zoals Chrome of Firefox te gebruiken.