Voor werkgevers
Jouw favorieten
Je hebt nog geen favoriete vacatures of andere kansen toegevoegd aan jouw lijst. Bekijk de leerkansen of vacatures om ze toe te voegen.

Peragaseni is verpleegkundig specialist GGZ bij de forensische polikliniek GGZ Noord-Holland-Noord

AAls verpleegkundig specialist bij de GGZ ben je verantwoordelijk voor verpleegkundige en medische taken. Je kunt als geen ander psychische problematiek vertalen naar de verpleegkundige zorg. Je voert opnamegesprekken, zet een beleid/behandeling uit in samenwerking met het team en geeft het vorm. Het werk staat in het teken van herstel en functioneren van de cliënt. Als mens en verpleegkundig specialist draagt Peragaseni haar steentje bij.

“Ik wil mijn bijdrage leveren om bewustwording te vergroten van discriminatie, racisme en het ontwikkelen van een diversiteitsbeleid binnen de GGZ. Wat mij heel gelukkig maakt, zijn leuke en diepgaande gesprekken voeren met mensen en ze leren kennen. Het klinkt misschien heel cliché, maar ik ga niet met tegenzin naar mijn werk, ik leer en word iedere dag geprikkeld door iets nieuws. Ik kan goed aan mijn persoonlijke en professionele doelen werken. Ik raad dit beroep zeker aan als je een ander wil leren kennen, het gedrag wil begrijpen en ze wil helpen.” 

Peragaseni heeft de volgende opleiding gevolgd: HBO-verpleegkunde en verpleegkundig specialist GGZ 

DIT INTERVIEW IS GESCHREVEN VOOR HET OP KOP BEROEPENMAGZINE, WAAR 32 BEROEPEN ZIJN UITGELICHT TER INSPIRATIE VOOR DERDEJAARS LEERLINGEN VAN HET VOORTGEZET ONDERWIJS.

Benieuwd naar alle kansen in de Kop? Bekijk de KansenKaart
Op zoek naar meer studenten? Of goed personeel? Op Kop helpt.
Met een gratis profiel weet je zeker dat jouw organisatie gezien wordt.
Maak gratis een profiel aan
Op Kop is helaas niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer
Dit is de browser waarmee je deze website bezoekt. Dit kan er toe leiden dat de website niet helemaal naar behoren werkt. We adviseren je daarom om een andere browser zoals Chrome of Firefox te gebruiken.