Voor werkgevers
Jouw favorieten
Je hebt nog geen favoriete vacatures of andere kansen toegevoegd aan jouw lijst. Bekijk de leerkansen of vacatures om ze toe te voegen.

Robine is pedagogisch medewerker bij SKDH in ‘t Veld

Pedagogisch medewerkers bij de kinderopvang begeleiden dagelijks kinderen van 0 tot 4 jaar en zorgen voor hen. Je zorgt, net als Robine, voor een fijne en stabiele omgeving. Ook begeleid en organiseer je activiteiten die aansluiten bij de ontwikkeling van het kind.

“Als ‘medeopvoeder’ maak je elke fase van ontwikkeling mee en speel je een grote rol in het opgroeien van een kind. Je bouwt een bijzondere band met ze op. Zo maak je hun eerste stapjes en hapjes mee, dat is fantastisch om te zien. Ik leer steeds beter begrijpen hoe het brein van jonge kinderen werkt. In het werk is geen dag hetzelfde. Elke dag is het een feestje om op de groep te staan en alle lieve kindjes te zien. Als je van kinderen houdt en creatief bent, dan raad ik je echt aan om in dit leuke kinderwereldje te stappen. In dit vak kun je gemakkelijk je creativiteit en expressie kwijt. Ik haal er onwijs veel plezier en waardering uit.”

Robine heeft de volgende opleidingen gevolgdMBO toerisme niveau 4, HBO Communicatie, BBL-opleiding Pedagogisch medewerker via SKDH.

DIT INTERVIEW IS GESCHREVEN VOOR HET OP KOP BEROEPENMAGZINE, WAAR 32 BEROEPEN ZIJN UITGELICHT TER INSPIRATIE VOOR DERDEJAARS LEERLINGEN VAN HET VOORTGEZET ONDERWIJS.

Benieuwd naar alle kansen in de Kop? Bekijk de KansenKaart
Op zoek naar meer studenten? Of goed personeel? Op Kop helpt.
Met een gratis profiel weet je zeker dat jouw organisatie gezien wordt.
Maak gratis een profiel aan
Op Kop is helaas niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer
Dit is de browser waarmee je deze website bezoekt. Dit kan er toe leiden dat de website niet helemaal naar behoren werkt. We adviseren je daarom om een andere browser zoals Chrome of Firefox te gebruiken.