Overzicht
SAP-expert en meer niet-militaire banen bij de Koninklijke Marine
22 december 2022
Bo-Anne van Egmond

SAP-Expert

Het bureau ERP Competence Center van de Koninklijke Marine bundelt kennis en kunde met betrekking tot ERP-systemen die de bedrijfsvoering van de marine ondersteunen. Als enthousiaste SAP-adviseur werk jij mee aan de optimalisatie van logistieke en onderhoudsprocessen.

De Koninklijke Marine en de Nederlandse krijgsmacht maken een grote verandering door om in de huidige wereld Nederland en zijn belangen te kunnen blijven beschermen. Dit vraagt om versterking van de organisatie met mensen en middelen en het herbezien van onze werkwijze. Jij helpt ons met het onderzoeken en analyseren van knelpunten in de bedrijfsvoering en de ondersteunende IV in het materieellogistiek domein (SAP). Uiteraard draag je ook bij aan het leveren van oplossingen hiervoor.

Lijkt deze baan jou op het lijf geschreven? Klik dan hier voor meer informatie.

Medewerker veiligheid, arbo en milieu 

Weet jij alles van de veranderende regelgeving en zie je het als een leuke uitdaging om te zorgen dat iedereen zich binnen het Facilitair Bedrijf Defensie in Den Helder houdt aan deze regels? Dan is dit de functie voor jou. Hierin ben je namelijk onze expert op het gebied van veiligheid, arbo en milieu.

Waar jouw werkdag uit bestaat? Je bent voornamelijk concrete risico's op het gebied van veiligheid, arbo en milieu aan het inventariseren, signaleren, categoriseren en analyseren. Ook draag je bij aan lokale veiligheid-, arbo- en milieugerelateerde projecten. Daarnaast adviseer en assisteer je klanten - jouw Defensiecollega’s - over veiligheid, arbo en milieuprocedures.

Ben jij die oplettende persoon die Defensie zoekt? Solliciteer dan via deze link!

Senior medewerker vastgoed en ruimtelijke ordening

Infrastructuur en ruimtelijke ordening; daar draait het om in jouw baan. Jij gaat als senior medewerker vastgoed en ruimtelijke ordening aan de slag met beleid en het ontwikkelen van plannen. Zo heb je met je collega’s van het stafbureau Vastgoed in Den Helder de belangrijke taak om mee te werken aan veiligheid op en vanuit zee.

Als senior medewerker vastgoed en ruimtelijke ordening zet je je in voor beleids- en planontwikkeling op het gebied van infrastructuur en ruimtelijke ordening. Je houdt je bezig met oefen- en schietterreinen, maar ook met het macrotoewijzingsplan van de Defensiestaf. Gaat het over het beheer en de instandhouding van het vastgoed van het Commando Zeestrijdkrachten (CZSK) of de behoeftes van de decentrale CZSK-eenheden? Ook daaraan lever jij een bijdrage.

Lees meer over deze uitdagende vacature via deze link.


 

Werken bij DefensieKlik hier