Voor werkgevers
Jouw favorieten
Je hebt nog geen favoriete vacatures of andere kansen toegevoegd aan jouw lijst. Bekijk de leerkansen of vacatures om ze toe te voegen.

Startende huisartsen op speeddates met praktijken

SStartende huisartsen, AIOS-en en waarnemers kunnen op dinsdag 18 mei op speeddate met huisartsenpraktijken in de Kop van Noord-Holland. Zij kunnen in gesprek gaan met gevestigde huisartsen over het werken of overnemen van praktijken in de regio. De speeddates worden digitaal gehouden en georganiseerd door HKN Huisartsen.

De deelnemers worden aan elkaar gekoppeld aan de hand van een elevator pitch. In deze korte presentatie geven de startende huisartsen, AIOS-en of waarnemers aan waar ze naar op zoek zijn. Een zelfstandige praktijk, een duo-praktijk of een gezondheidscentrum? Willen ze een grote of kleine praktijk? Willen ze verhuizen naar de omgeving van de praktijk? En wat is hun visie op het huisartsenvak?

Ook de praktijken stellen zich voor met een elevator pitch, waardoor de kandidaat-huisartsen kunnen kiezen met welke praktijken ze graag in gesprek willen gaan. Iedere speeddate duurt 15 minuten.

De avond duurt van 18.30 tot uiterlijk 21.30 uur, en wordt voorafgegaan door een introductie van de directeur van HKN Huisartsen, Leonie van den Hoek. Aan het einde van de avond is de mogelijkheid om afspraken te maken of na te praten. Wie mee wil doen aan de avond kan zich nog aanmelden via: secretariaat@hknhuisartsen.nl.

Klik hier voor meer informatie.


Benieuwd naar alle kansen in de Kop? Bekijk de KansenKaart
Op zoek naar meer studenten? Of goed personeel? Op Kop helpt.
Met een gratis profiel weet je zeker dat jouw organisatie gezien wordt.
Maak gratis een profiel aan
Op Kop is helaas niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer
Dit is de browser waarmee je deze website bezoekt. Dit kan er toe leiden dat de website niet helemaal naar behoren werkt. We adviseren je daarom om een andere browser zoals Chrome of Firefox te gebruiken.