Voor werkgevers
Jouw favorieten
Je hebt nog geen favoriete vacatures of andere kansen toegevoegd aan jouw lijst. Bekijk de leerkansen of vacatures om ze toe te voegen.

Susanne is docent Leisure en Hospitality bij ROC Kop van Noord-Holland in Den Helder

EEen docent Leisure en Hospitality geeft les in beroepsgerichte vakken, zoals Duits, Frontoffice, Backoffice, Creatieve vormgeving en Persoonlijke ontwikkeling. Je begeleidt studenten in hun leven en de keuzes die ze maken, en je ziet ze groeien tot jongvolwassenen. Je kunt als docent echt een verschil maken in het leven van de student, volgens docent Susanne!

“Het mbo is een geweldige branche om in te mogen werken. Elke dag is anders en je hebt veel vrijheid om lessen in te richten zoals je zelf wilt. Ik wilde graag met jonge mensen werken, echt iets kunnen betekenen voor iemand. Een docent is veel meer dan iemand die beroepsgerichte vakken geeft. Je bent een aanspreekpunt, coach en vertrouwenspersoon. En ik leer ook elke dag van mijn studenten. Het is mijn missie om ervoor te zorgen dat persoonlijke ontwikkeling, waarbij er aandacht is voor de mentale gezondheid en financiële educatie, een vaste plaats krijgt binnen de schoolmuren. Om ze voor te bereiden op de grotemensenwereld als ze de school verlaten.” 

Susanne heeft de volgende opleiding gevolgd: Leisure management, Pedagogisch didactisch getuigschrift.

DIT INTERVIEW IS GESCHREVEN VOOR HET OP KOP BEROEPENMAGZINE, WAAR 32 BEROEPEN ZIJN UITGELICHT TER INSPIRATIE VOOR DERDEJAARS LEERLINGEN VAN HET VOORTGEZET ONDERWIJS.

Benieuwd naar alle kansen in de Kop? Bekijk de KansenKaart
Op zoek naar meer studenten? Of goed personeel? Op Kop helpt.
Met een gratis profiel weet je zeker dat jouw organisatie gezien wordt.
Maak gratis een profiel aan
Op Kop is helaas niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer
Dit is de browser waarmee je deze website bezoekt. Dit kan er toe leiden dat de website niet helemaal naar behoren werkt. We adviseren je daarom om een andere browser zoals Chrome of Firefox te gebruiken.