Voor werkgevers
Jouw favorieten
Je hebt nog geen favoriete vacatures of andere kansen toegevoegd aan jouw lijst. Bekijk de leerkansen of vacatures om ze toe te voegen.

Ted is teeltmanager aardbeien by Broersen

Van het planten tot aan het oogsten van aardbeien: als teeltmanager is Ted daar verantwoordelijk voor.

Hij maakt iedere dag het klimaat in de kas zo optimaal mogelijk voor de aardbeien. Dit zorgt uiteindelijk voor meer kilo’s, kwaliteit en smaak. “Mijn passie voor de agrarische sector is al jong ontstaan. Ik werk al sinds mijn veertiende bij dit bedrijf. Dat begon met een vakantiebaantje en nu ben ik dus teeltmanager. In mijn werk vind ik het verschijnen van die eerste rode aardbei ieder jaar toch het gaafste. Dat blijft bijzonder. Ook omdat er veel werk verzet moet worden om die te krijgen. Het geeft een enorme boost als klanten terugkomen voor jouw aardbeien; het is een bevestiging dat mensen ze lekker vinden en dat is ons doel: de lekkerste aardbeien telen en zoveel mogelijk kilo’s plukken. Mijn werk doe ik met enorm veel plezier. Natuurlijk zitten er mindere dagen tussen, maar dat is bij ieder beroep. Uiteindelijk moet je naar het gehele plaatje kijken en voor nu heb ik mijn draai hier goed gevonden!” 

OPLEIDINGSNIVEAU BEROEP: MBO

DIT INTERVIEW IS GESCHREVEN VOOR HET BEROEPENMAGAZINE OP KOP, WAAR BEROEPEN ZIJN UITGELICHT TER INSPIRATIE VOOR DERDEJAARS LEERLINGEN VAN HET VOORTGEZET ONDERWIJS. 

Benieuwd naar alle kansen in de Kop? Bekijk de KansenKaart
Op zoek naar meer studenten? Of goed personeel? Op Kop helpt.
Met een gratis profiel weet je zeker dat jouw organisatie gezien wordt.
Maak gratis een profiel aan
Op Kop is helaas niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer
Dit is de browser waarmee je deze website bezoekt. Dit kan er toe leiden dat de website niet helemaal naar behoren werkt. We adviseren je daarom om een andere browser zoals Chrome of Firefox te gebruiken.