Voor werkgevers
Jouw favorieten
Je hebt nog geen favoriete vacatures of andere kansen toegevoegd aan jouw lijst. Bekijk de leerkansen of vacatures om ze toe te voegen.

Teddy is eigenaar van Kapsalon ByTedd

Als ondernemer of eigenaar heb je veel vrijheid, maar moet je er ook voor zorgen dat alle zaken goed lopen. Zoals nadenken over je product of dienst, marketing, personeel, verzekeringen en financiën.

Je kunt ondernemer zijn in verschillende sectoren. Teddy wilde altijd al kapster worden. Lekker met haar handen werken is helemaal haar ding. Dat zij nu haar eigen kapsalon runt is een droom die uitkomt. “Hoe leuk is het als je van je hobby je werk kan maken! Ik hou van het creëren van een goede sfeer in de kapsalon en om mensen mooier te maken dan ze al zijn. Mijn werk is ontzettend gevarieerd. Naast alle werkzaamheden die Lisa ook in de kapsalon uitvoert, houd ik mij als eigenaar ook bezig met de inkoop en zorg ik ervoor dat de salon tiptop in orde is. Ik kan mijn creativiteit in dit vak op allerlei gebieden goed kwijt. Dat ik vaktechnisch en communicatief bezig ben is een heel leuke combinatie. Als jij creatief en sociaal bent én graag met je handen werkt, raad ik het kappersvak zeker aan!”

OPLEIDINGSNIVEAU BEROEP: MBO

DIT INTERVIEW IS GESCHREVEN VOOR HET BEROEPENMAGAZINE OP KOP, WAAR BEROEPEN ZIJN UITGELICHT TER INSPIRATIE VOOR DERDEJAARS LEERLINGEN VAN HET VOORTGEZET ONDERWIJS. 

Benieuwd naar alle kansen in de Kop? Bekijk de KansenKaart
Op zoek naar meer studenten? Of goed personeel? Op Kop helpt.
Met een gratis profiel weet je zeker dat jouw organisatie gezien wordt.
Maak gratis een profiel aan
Op Kop is helaas niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer
Dit is de browser waarmee je deze website bezoekt. Dit kan er toe leiden dat de website niet helemaal naar behoren werkt. We adviseren je daarom om een andere browser zoals Chrome of Firefox te gebruiken.