Voor werkgevers
Jouw favorieten
Je hebt nog geen favoriete vacatures of andere kansen toegevoegd aan jouw lijst. Bekijk de leerkansen of vacatures om ze toe te voegen.

Thijmen is kok bij Restaurant Eilandkeuken

Een kok goochelt graag met eten en vindt het leuk om met smaken te experimenteren. Als kok kan je goed plannen en vooruitdenken, durf je smaken uit te proberen en probeersels aan anderen te laten proeven.

Thijmen is zo’n kok. “Koken voor anderen, daar word ik zo blij van. En die passie is zich meer gaan ontwikkelen toen ik in de horeca ben gaan werken in een theaterrestaurant. Het leukste is om gerechten af te maken en net die extra dingetjes te doen om het zo goed en mooi mogelijk mee te geven. Wat ik echt top vind, is af en toe meelopen naar gasten en hen gerechten te brengen. Je krijgt dan echt waardering voor wat je doet. Werken in de horeca, is werken in een dynamische omgeving. Ik vind hier veel mooie uitdagingen voor mijzelf en een kantoorbaan van 9 tot 5 is niets voor mij. De keuken is een mooie plek voor jongeren om dingen te leren en mooie tijden te beleven.”

OPLEIDINGSNIVEAU BEROEP: MBO

DIT INTERVIEW IS GESCHREVEN VOOR HET BEROEPENMAGAZINE OP KOP, WAAR BEROEPEN ZIJN UITGELICHT TER INSPIRATIE VOOR DERDEJAARS LEERLINGEN VAN HET VOORTGEZET ONDERWIJS. 

Benieuwd naar alle kansen in de Kop? Bekijk de KansenKaart
Op zoek naar meer studenten? Of goed personeel? Op Kop helpt.
Met een gratis profiel weet je zeker dat jouw organisatie gezien wordt.
Maak gratis een profiel aan
Op Kop is helaas niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer
Dit is de browser waarmee je deze website bezoekt. Dit kan er toe leiden dat de website niet helemaal naar behoren werkt. We adviseren je daarom om een andere browser zoals Chrome of Firefox te gebruiken.