Als teamleider productie is Thomas samen met vier collega’s verantwoordelijk voor de afdeling Kookgemak. Een afdeling waar dagelijks tussen de 600.000 en 800.000 verse groenteproducten geproduceerd worden voor de Albert Heijn. “Ik hou mij bezig met het realiseren van de dagelijkse productie, veiligheid en kwaliteit. Ik ben er trots op dat ik met mijn passie voor voeding een bijdrage kan leveren aan het gezonder laten eten van heel Nederland. Iedere dag is weer anders, het bedrijf verandert snel en er zijn continu nieuwe uitdagingen. Ik ben hier begonnen op de kwaliteitsdienst als voedingsmiddelentechnoloog. Na twee jaar solliciteerde ik op deze functie en dat was een schot in de roos. Het is een hele mooie baan om je te ontwikkelen en ervaring op te doen in de managementwereld. Je moet wel snel kunnen schakelen, dit is nu eenmaal een vereiste in de grillige wereld van de verse voedingsindustrie. Vezet voelt voor mij echt als thuiskomen. Wanneer ik op vakantie ben geweest merk ik dat mensen blij zijn dat ik er weer ben. Ik ben erg betrokken bij de organisatie en zit daarom ook nog in de ondernemingsraad.”
OPLEIDINGSNIVEAU BEROEP: HBO
DIT INTERVIEW IS GESCHREVEN VOOR HET BEROEPENMAGAZINE OP KOP, WAAR BEROEPEN ZIJN UITGELICHT TER INSPIRATIE VOOR DERDEJAARS LEERLINGEN VAN HET VOORTGEZET ONDERWIJS.