Voor werkgevers
Jouw favorieten
Je hebt nog geen favoriete vacatures of andere kansen toegevoegd aan jouw lijst. Bekijk de leerkansen of vacatures om ze toe te voegen.

Trots op je bedrijf? Laat het zien tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen 2022!

Ben jij ook trots op jouw bedrijf? Wil je de inwoners van Noord-Holland laten zien wat jullie doen? Open dan, net als vele andere regionale bedrijven, jouw deuren tijdens de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen van maandag 21 t/m zaterdag 26 maart 2022.

De Kom Binnen bij Bedrijven Dagen is een open bedrijvenweek om inwoners kennis te laten maken met ondernemingen in Noord-Holland Noord. Werkzoekenden ontdekken welke mooie kansen er op de arbeidsmarkt bij hen in de buurt zijn. Scholieren en studenten zien wat er in de regio allemaal voor moois gebeurt en dat er ook dicht bij huis carrièremogelijkheden zijn. Maar ook om familie, vrienden of buren met trots het bedrijf te laten zien. 

Succesvolle eerdere edities

Na drie succesvolle edities in West-Friesland openen ook bedrijven in de regio Alkmaar en de Kop van Noord-Holland hun deuren. Aan de editie van 2019 in West-Friesland deden ruim 80 bedrijven mee, gezamenlijk ontvingen zij meer dan 1.800 bezoekers! 

Zo was de deelname van STAMHUIS prefab- en interieurfabriek (Medemblik) een groot succes. Manager Pim Hoekstra: “We hebben 250 bezoekers gehad en vijf vacatures vervuld. Vacatures die al langere tijd openstonden! Twee interieurbouwers wonen hier praktisch om de hoek. Zij wisten niet wat er binnen onze muren gebeurde. Die jongens vroegen zich af waarom zij nog in de file stonden!”


​Bedrijven: meld je aan!

Via de website www.kbbbd.nl kunnen bedrijven zich met hun eigen profiel en programma registreren. Een bedrijf bepaalt zelf welke dag(en) bezoekers welkom zijn. Dat kan een uurtje zijn, maar ook een vrije inloop gedurende de hele week. Elk bedrijf kiest zelf wat bezoekers kunnen zien en op welke manier.

AANMELDEN KOM BINNEN BIJ BEDRIJVEN DAGEN

 Bezoekers schrijven zich via dezelfde site in voor een bezoek aan een of meerdere bedrijven. Elk bedrijf ontvangt een bericht zodra iemand zich heeft ingeschreven voor een bezoek aan dat bedrijf.

Vanuit de organisatie van de Kom Binnen Bij Bedrijven Dagen wordt de administratieve afhandeling en het enthousiasmeren van bezoekers geregeld. Als bedrijf hoeft je alleen de deuren te openen en de eigen communicatiekanalen te gebruiken voor promotie.

Benieuwd naar alle kansen in de Kop? Bekijk de KansenKaart
Op zoek naar meer studenten? Of goed personeel? Op Kop helpt.
Met een gratis profiel weet je zeker dat jouw organisatie gezien wordt.
Maak gratis een profiel aan
Op Kop is helaas niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer
Dit is de browser waarmee je deze website bezoekt. Dit kan er toe leiden dat de website niet helemaal naar behoren werkt. We adviseren je daarom om een andere browser zoals Chrome of Firefox te gebruiken.