Voor werkgevers
Jouw favorieten
Je hebt nog geen favoriete vacatures of andere kansen toegevoegd aan jouw lijst. Bekijk de leerkansen of vacatures om ze toe te voegen.

'Trots op wie we zijn en wat we doen bij DMI'

‘‘Ik draag geen uniform en ga niet op missie, maar voel me net als mijn militaire collega’s enorm betrokken bij de Koninklijke Marine en haar organisatie’, zegt monteur Joey Baars bij Dienst Materiële Instandhouding Koninklijke Marine. ‘Ik ben trots op wat wij doen. In mijn rol als assistent-hoofdtechnicus ben ik verantwoordelijk voor het onderhoud van het 76 millimeter kanon.’

‘Met het team halen we een kanon van boord om elk onderdeel te controleren of repareren. Daarna zetten we het kanon weer in elkaar en plaatsen we het weer op de plek waar het hoort. Dat is snel gezegd, maar er komt heel veel bij kijken. Het is een complex en ontzettend interessant proces.

Na de Mavo aan Zee in Den Helder heb ik de mbo-opleiding mechatronica niveau 3 afgerond. Nu volg ik niveau 4. In combinatie met die opleiding werk ik als burgermedewerker bij de materiële instandhouding van de Koninklijke Marine. In de toekomst krijgt de marine een nieuw kanon. Hier kijk ik nu al naar uit. Ook van dit systeem wil ik straks alles tot in elk detail weten.

Ik zie mezelf nooit ergens anders werken dan bij de marine

Nee, ik zie mezelf nooit meer ergens anders werken dan bij de marine. En mijn collega’s laten merken dat ze mij er ook graag bij houden. De komende jaren gaan veel van mijn collega’s met pensioen. Onze generatie moet hen vervangen. Een grote verantwoordelijkheid, maar vooral een toffe baan. Bij de marine is veel en mooi werk. Wil je meer weten, kom langs! Ik vertel je er graag meer over.’     

Op zoek naar meer studenten? Of goed personeel? Op Kop helpt.
Met een gratis profiel weet je zeker dat jouw organisatie gezien wordt.
Maak gratis een profiel aan