Voor werkgevers
Jouw favorieten
Je hebt nog geen favoriete vacatures of andere kansen toegevoegd aan jouw lijst. Bekijk de leerkansen of vacatures om ze toe te voegen.

Volop carrièrekansen in Schagen. Welke pak jij? (4)

HHun producten gaan de wereld over. Hun omzet loopt in de grote getallen. Hun medewerkers krijgen volop (groei)kansen. Hun concurrenten opereren vanuit de Randstad of vanuit het buitenland. En zij? Zij blijven de kop van Noord-Holland trouw. Zij zijn hier ooit begonnen en uitgegroeid tot wat ze nu zijn. Vier prachtige internationale, productie- en (van origine) familiebedrijven die de gemeente Schagen rijk is. We stellen ze, met gepaste trots, heel graag aan je voor. Deze week het laatste deel van ons vierluik. Air Spiralo. Aangenaam kennis te maken.

AIR SPIRALO
Altijd op zoek naar mensen met ambitie. En een beetje technisch inzicht.

Ze zitten wellicht wat verstopt, en wanneer je ze tegen komt op het industrieterrein Lagerdijk in Schagen heb je nog geen idee wat ze doen. Want opvallen dat doet alleen de meters hoge haan bij de ingang. Maar dan weet je nog niks. Je weet dan namelijk niet dat er een internationaal bedrijf schuilgaat achter die ingang. Het enige dat je kunt doen is een gok wagen naar de familienaam van de oprichters…

Familiebedrijf
Het verhaal van Air Spiralo is een verhaal over bevlogenheid, over slimme handelsgeest en ondernemerschap dat door de aderen stroomt. Het verhaal van Air Spiralo is anno nu het verhaal van de vierde generatie die aan het roer staat. “We zijn een familiebedrijf pur sang waar het draait om de mensen. Onze medewerkers en de klanten staan altijd centraal,” aldus een trotse Roel de Haan (CFO) die samen met broer Michiel (CTO) en André van der Sterre (CEO) aan het roer staat.

“Onze kracht zit hem in de aandacht die wij aan de ene kant aan onze klant geven en de andere kant aan ons product. De menselijke factor is van belang. We komen onze afspraken na met onze klanten. We doen wat we zeggen. Dat zit in onze Noord-Hollandse aard en in het DNA van ons familiebedrijf.”

Air Spiralo ventilatiekanalen bij SoHo gastrobar in Schagen.

Europa
Naast het hoofdkantoor, de distributie en een klein deel van de productie in Schagen, staat er in Polen een fabriek en in Finland een productie bedrijf. “Air Spiralo maakt ventilatiekanalen en hulpstukken voor luchtdistributie. Bij ons draait het allemaal om lucht. Onze producten zijn meestal niet te zien, maar zitten verstopt in vloeren en plafonds van huizen, kantoren, zorginstellingen, fabrieken en schepen. Met een vooruitstrevend voorraad- en magazijnbeheersysteem en productie-, distributie- en opslaglocaties verspreid over heel Europa, zijn wij in staat om snel en efficiënt te leveren aan klanten in 12 verschillende landen.”

Dat de wereld van de luchtverplaatsing een high tech wereld is die zichzelf continu blijft ontwikkelen moge duidelijk zijn. En als bedrijf moet je dit bij kunnen benen. Air Spiralo doet dit door de beste mensen aan zich te binden. Mensen met een scherpe blik en een flinke dosis ambitie. 

Op zoek
“Eigenlijk zijn we altijd op zoek naar uitbreiding van ons team. We hebben altijd een flink aantal stagiaires en/of afstudeerders voor ons werken, waarvan er een groot aantal bij ons blijft nadat ze afgestudeerd zijn. Bijvoorbeeld op de afdelingen Supply chain, Sales, Finance en IT. Zij kunnen veel van ons leren, maar wij vooral ook van hen. Ze draaien gewoon mee in onze dagelijkse routine. Bovendien is er altijd wel iets waar onderzoek naar gedaan moet worden.”

Daarnaast bevindt zich ook de gehele Customer Service op de Lagedijk. Een internationaal team van bevlogen collega’s die dagelijks vragen vanuit heel Europa ontvangen. “Het is een bewuste keuze om juist deze ploeg in Schagen, dicht bij ons, te houden. Onze service is van een zeer hoog niveau en dat willen we borgen en bewaken. Het onderscheid met de concurrentie maken we onder andere door het contact met de klanten. En hoe fijn is het om te kunnen bellen en mailen in je eigen taal? Dat is pas service als je het ons vraagt.”

Nooit een saai moment bij Air Spiralo. Integendeel. Ben jij benieuwd naar de kansen die Air Spiralo voor jou in petto heeft? Check de vacatures, of neem direct contact op met Roel door een mail te sturen naar: sollicitaties@airspiralo.com.

Benieuwd naar alle kansen in de Kop? Bekijk de KansenKaart
Op zoek naar meer studenten? Of goed personeel? Op Kop helpt.
Met een gratis profiel weet je zeker dat jouw organisatie gezien wordt.
Maak gratis een profiel aan
Op Kop is helaas niet geoptimaliseerd voor Internet Explorer
Dit is de browser waarmee je deze website bezoekt. Dit kan er toe leiden dat de website niet helemaal naar behoren werkt. We adviseren je daarom om een andere browser zoals Chrome of Firefox te gebruiken.