Overzicht
Ontmoet, leer en verbind met collega-ondernemers!
Datum07 maart
Tijd16:00 - 18:00
LocatieBrouwerij Egmond, Egmond aan de Hoef

Ontmoet, leer en verbind met collega-ondernemers!

Op donderdag 7 maart vindt de volgende editie van het ONHN ondernemerscafé plaats. Het café voor ondernemers in Noord-Holland Noord, waar bij ieder café een ander actueel thema centraal staat. Deze editie maken we ons klaar voor de Circulaire take-over! Een speciale editie voorafgaand aan de Week van de Circulaire Economie op een unieke plek; bij Brouwerij Egmond in Egmond aan den Hoef. Zijn jullie leden en/of aangesloten bedrijven ook aanwezig deze dag?

We nemen de deelnemers mee in de mogelijkheden en voordelen van een circulaire economie en hoe je de eerste stappen kunt zetten naar een circulair businessmodel. Laat je daarnaast inspireren door het ondernemersverhaal van Drystack, die met hun duurzame en circulaire bakstenen de bouwwereld veroveren. Ook neemt Arjan Brammer, algemeen directeur bij Brouwerij Egmond, ons mee in het verhaal achter de ambachtelijk gebrouwen bieren. Biologisch, duurzaam, lokaal én met oog voor circulariteit!
 
Tijdens deze middag is er genoeg ruimte voor vragen, kun je een eigen casus voorleggen bij het team van Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord en sparren met mede-ondernemers. We sluiten de middag af met een netwerkborrel én rondleiding door de brouwerij.