Overzicht
Werk en ontwikkelevent
Datum25 juni
Tijd09:00 - 12:00
LocatieKampanje Den Helder

Ontdek jouw kansen en mogelijkheden op het Werk- en ontwikkelevent.

Op 18, 25 en 27 juni organiseert het WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord
het Werk- en ontwikkelevent!

Verschillende opleiders of werkgevers die een opleiding aanbieden zijn aanwezig om informatie te bieden over hun opleidingsmogelijkheden. Overweeg je je te laten omscholen naar een ander beroep? Of wil je graag verder leren, bijvoorbeeld in de praktijk? Dan is dit event echt iets voor jou.

Vind de opleiding die bij je past
De opleiders zullen tijdens pitches kort hun opleidingsprogramma’s toelichten, waarna je de kans krijgt om op de banenmarkt verder met hen in gesprek te gaan. Je bent niet verplicht om alle pitches bij te wonen; sluit gerust aan wanneer je wilt. Je kunt er ook voor kiezen om alleen de banenmarkt te bezoeken. Je bent welkom om tussen 09:00 en 12:00 uur binnen te lopen.

Direct in contact met verschillende werkgevers
Ontmoet werkgevers uit diverse branches op drie locaties. Op de banenmarkt kun je direct met hen in gesprek gaan over vacatures en functies. Zie je een passende functie? Solliciteer ter plekke en wie weet vind je jouw nieuwe baan!

Gratis loopbaanadvies
Weet je nog niet zeker welk beroep bij je past, heb je een andere vraag over werk, of wil je graag je cv of motivatiebrief laten checken? In 10-minutengesprekken bieden onze loopbaanadviseurs je gratis en vrijblijvend advies.