Overzicht
Bakkerij Dunselman
SectorAgri & food
LocatieBedrijfsweg 15G, Den Helder
Medewerkers80
Soort werkBaanStage
Gaan we regelen!
Bakkerij Dunselman
En dat doen we al 160 jaar bij Bakkerij Dunselman. Vanaf de oprichting van ons familiebedrijf, tot en met de laatste ontwikkelingen nu: die slogan blijft op ons van toepassing. Lekkere producten zijn namelijk altijd de basis geweest van ons bestaansrecht. Onze heerlijke broden, de smaakvolle taarten en gebakjes en de lekkere koekjes. Iedere dag weer staan ze bij duizenden mensen, die er dagelijks van genieten. Dat kan mede dankzij onze vele winkels in alle wijken in Den Helder, Julianadorp en Hippolytushoef. De bereikbaarheid voor klanten is daardoor optimaal.
Een familiebedrijf Vanaf dit jaar staan de 5e én 6e generatie Dunselmannen en Dunselvrouw aan het roer van ons prachtige familiebedrijf. Na toetreding van Anne (schoondochter) en Peter Jr. (middelste zoon) in 2021, is Barry (oudste zoon) vanaf 2022 ook werkzaam binnen het bedrijf. Samen met Peter Sr. vormen zij de directie. Ons familiebedrijf bakt al ruim 160 jaar de lekkerste producten voor onze klanten. En dat blijven we de komende jaren doen. Met dezelfde familie, dezelfde passie en dezelfde hoogwaardige standaard voor kwaliteit en service. Een behoorlijke taak en verantwoordelijkheid. Gelukkig hebben we een prachtig team van 80 topcollega’s om dit samen met ons waar te maken.

Bakkerij Dunselman IS

Afwisseling
Flexibel
Familiesfeer
Iedere dag staan al onze medewerkers klaar om overheerlijke broden en lekkernijen klaar te maken. Kom gezellig langs in één van onze winkels en laat u verrassen. Van broden tot gebak bij Dunselman ligt er altijd wel wat lekkers klaar.
Alt
Alt
Alt

Werken bij de gezelligste bakkersfamilie?

Al 160 jaar werken wij bij Bakkerij Dunselman met mensen die passie hebben voor het vak. Iedere dag weer staan al onze toppers voor jou klaar met het lekkerste gebak en de verste broden. Uiteraard zijn wij altijd op zoek naar nieuw talent die een bijdrage kunnen gaan leveren binnen ons prachtige bedrijf.

Contact