Overzicht
Bouwkundig Adviesburo Schagen
SectorBouw & infrastructuur
LocatieHarmenkaag 27, Schagen
Medewerkers10
Soort werkStageBaan
ntb
ntb
Ons bedrijf begon als specialist in staalbouw. Vandaar de naam SAS – Staalbouwkundig Adviesbureau Schagen. De startfase overtrof de verwachtingen dankzij nuchtere succesfactoren: hard werken, korte lijnen en reactietijd, alles voor de klant. De specialisten van SAS BV zijn hoog opgeleid en hebben het échte vak geleerd op de werkvloer. Met beide benen op de grond. Die elementaire praktijkervaring verklaart onze feeling met de uitvoering. We weten waar opdrachtgevers tegenaan lopen en wat improviseren en produceren is. De no-nonsense aanpak en betrokkenheid sloegen niet alleen aan in de staalbouw, maar ook in andere bouw- en constructiedisciplines. Staal-, beton- of houtconstructies, we zetten er met evenveel enthousiasme, expertise en commitment onze tanden in. Met een scherp oog voor uitvoeringseisen, wet- en regelgeving en kostenefficiency en met geavanceerde 3D- en datatechnologie als motor.
Zoek jij een technische stageplaats in Schagen om je mbo- of hbo-studie af te ronden? Met een eigen werkplek, waar je volwaardig meedraait met ervaren engineers? Bij ons leer je alle kanten van je toekomstige baan als 3D-modelleur, constructeur of projectleider kennen. Je gaat aan de slag met de nieuwste software en krijgt een solide referentie mee voor de rest van je loopbaan. Ben je klaar met je studie, dan staat onze deur open.

Bouwkundig Adviesburo Schagen IS

Groeikansen
Internationaal
Relevante projecten, de ruimte om je werk naar eigen inzicht en verantwoordelijkheid in te vullen, plezier in wat je doet. Dat zijn de kenmerken van werken bij SAS BV. Of het nu gaat om een stageplaats in Schagen of een volgende stap in je loopbaan, bij ons veelzijdige adviesbureau werk je in een compact team. Je draagt bij aan nationale en internationale opdrachten die je vakkennis en creativiteit triggeren. Je gaat doen waar je goed in bent, in een nuchtere, eerlijke sfeer. De lijnen zijn kort en je kunt bouwen op de support van gedreven senior-engineers.
Alt

Waarom is SAS een rots in de branding?

Als werkgever is SAS BV een rots in de branding. Onze medewerkers blijven zitten waar ze zitten, of komen snel terug nadat ze het uit nieuwsgierigheid ergens anders hebben geprobeerd. SAS BV biedt continuïteit, een inspirerende werkomgeving met respect voor vakkennis en individuele kwaliteiten (en eigenaardigheden), en een open, informele werksfeer.

Bij SAS BV word je gewaardeerd om wie je bent en wat je kunt, niet om de functie die op je visitekaartje staat. Je krijgt de ruimte om je werk naar eigen inzicht in te richten, binnen werktijden die jou passen. Wie kiest voor SAS BV weet dat klanten op ons bouwen, stelt eer in zijn werk en neemt zijn verantwoordelijkheid.

Ga jij werken aan projecten die ertoe doen?

Wel eens gehoord van Entertainment City Riyad? Of, dichter bij huis, het Corendon Vitality Hotel in Amsterdam? Of, nóg dichterbij, SkagaVenture in Schagen, onze eigen, waanzinnige kartbaan? Het is een kleine greep uit onze projectvoorbeelden. In en buiten Nederland spelen we een sleutelrol in de realisatie van staal- en bouwconstructies die ertoe doen. We dragen voor klanten van naam en faam bij aan projecten om trots op te zijn. Je bent er volledig bij betrokken, van de eerste lijnen in de 3D-module op je beeldscherm tot de oplevering. Alles wat je bij ons bedenkt en berekent is uiteindelijk zichtbaar!

Contact