Overzicht
By Broersen
SectorAgri & food
Locatie Dergmeerweg 30, Warmenhuizen
Medewerkers5
Soort werkBaanStageWerkervaringsplaatsTraineeship
In mijn werk vind ik het verschijnen van die eerste rode aardbei ieder jaar toch het gaafste
Paul
Op ons familiebedrijf worden van eind maart t/m juni asperges geteeld en verkocht. Onze zelf geteelde aardbeien zijn verkrijgbaar van begin april t/m november. By Broersen is gevestigd in Warmenhuizen, vlakbij Alkmaar en Schagen (Noord-Holland). Naast onze eigen geteelde aardbeien en asperges bieden we ook verwante en andere lokale versproducten aan in onze boerderijwinkel. In onze zelfpluktuin kunt u zelf vele soorten zachtfruit en snijbloemen plukken en kunt u genieten van de rust en ruimte!
Hoewel by Broersen een familiebedrijf is van de derde generatie zijn wij alles behalve traditioneel. Mede door de impulsen van de laatste generatie zijn wij een jong team, erg ambitieus en volop in ontwikkeling. Het bedrijf staat bekend om de teelt van aardbeien en asperges en de verkoop hiervan in de boerderijwinkel, boerderijautomaat en Horeca. De boerderijwinkel van by Broersen is door de uitbreiding van het assortiment inmiddels jaarrond geopend.

By Broersen IS

Internationaal
Flexibel
Nuchter
Betrokken

Ben jij een scholier met veel vrije uren?

Ben jij een aanpakker die niet vies is van werken? By Broersen is er altijd genoeg te doen. De werkzaamheden zijn veelzijdig: Meehelpen in de winkel, inpakken van producten, inpakken van cadeaus, meehelpen in de aardbeienkas, sorteren en schillen van asperges. Dit is zomaar een greep in de werkzaamheden. Samen met collega’s zit je niet stil en vliegt de dag voorbij.

By Broersen zoeken ze altijd:

  • Scholieren met veel doordeweekse vrije uren
  • Scholieren met een tussenjaar of schoolverlater
  • Iemand die van afwisselend werk houdt
  • Een aanpakker!
Contact