Overzicht
Druktemaker
SectorMarketing & communicatie
LocatieWillemsoord 62, Den Helder
Medewerkers30
Soort werkBaanStage
Nader in te vullen
Druktemaker
Druktemaker is een creatief bureau dat vanuit het mooie Den Helder klanten in heel Nederland en daarbuiten bedient op het gebied van strategie, creatie, productie en marketing.
Druktemaker geeft creatief talent de ruimte zich te ontwikkelen. Voor én achter de schermen. Wij veroveren de online wereld, kleuren het social media-landschap en vangen verhalen in beeld, geluid en tekst. Van like-lokkende animaties, blockbuster-bedrijfsvideo’s en efficiënte digitale platformen tot adembenemende apps en grensverleggende online advertising-technieken en -tactieken; onze marketing-machine brengt mensen in beweging. Visueel verleidelijk, overtuigend overzichtelijk.

Druktemaker IS

Ambitieus
Creatief
Goede kantine
Internationaal
- Je mag werken aan projecten voor toffe klanten, zoals Rabobank, de Nederlandse Politie, Defensie en nog veel meer! - Jij krijgt alle ruimte jezelf te ontwikkelen, je te verdiepen en deze kennis direct in de praktijk toe te passen. In Studio62 werk je niet alleen met je Druktemaker collega’s, maar ben je omringt door professionals op het gebied van video- en livestream productie (Kbaal) en webdevelopment (Bitpuma). Je hebt de kans om met dit team creatieve superhelden samen te werken, waar je veel van kunt leren en die jij op jouw beurt nóg beter maakt. - Je komt te werken in een van de mooiste werkplekken van Nederland. Onze studio staat op Willemsoord in Den Helder. Wat vroeger de scheeps- en onderhoudswerf voor de Koninklijke Marine was. Inmiddels een prachtig nautisch en monumentaal gebied rijk aan bijzondere musea, restaurants en bedrijven. Een inspirerende omgeving! - Elke lunchpauze wordt het hard getraind voor het tafeltennistoernooi. Sla jij Tessa en Jeffrey van de troon? - Op vrijdag middag staan de drankjes koud in de Studio62 bar. - Elke eerste maandag van de maand starten we met een gezamenlijk ontbijt, waarin we kennis delen en elkaar inspireren. Ieder kwartaal sluiten we af door successen met elkaar te vieren en herinneringen op te halen. Ben jij de volgende winnaar van de Studio62 quiz? - Jaarlijks verrast het feestcomité ons met originele teamuitjes en hebben we in de zomer een BBQ
Alt
Alt

Wat betekent stagelopen bij Druktemaker?

Stagelopen bij Druktemaker betekent jezelf onderdompelen in een zee van creativiteit. Bij Druktemaker bieden we jou de kans om je stageperiode grotendeels zelf in te vullen. Je krijgt een plek binnen een van onze teams met daarbij behorende werkzaamheden. Maar de verdere invulling van jouw stage zullen we samen met jou afstemmen. Heb je veel affiniteit met video? Tof! Dan zul je veel tijd doorbrengen met onze videocreatives en krijg je de kans zelf videoproducties op te zetten. Heb je juist meer met online marketing of grafische vormgeving? Met een team van ruim 28 creatieve helden met ieder een eigen expertise, kun je van iedereen wat leren en op die manier jouw eigen stage vormgeven.

Waarom bij Druktemaker werken?

  1. Je mag werken aan projecten voor toffe klanten, zoals Rabobank, de Nederlandse Politie, Defensie en nog veel meer!
  2. Jij krijgt alle ruimte jezelf te ontwikkelen, je te verdiepen en deze kennis direct in de praktijk toe te passen.
  3. In Studio62 werk je niet alleen met je Druktemaker collega’s, maar ben je omringt door professionals op het gebied van video- en livestream productie (Kbaal) en webdevelopment (Bitpuma). Je hebt de kans om met dit team creatieve superhelden samen te werken, waar je veel van kunt leren en die jij op jouw beurt nóg beter maakt.
  4. Je komt te werken in een van de mooiste werkplekken van Nederland. Onze studio staat op Willemsoord in Den Helder. Wat vroeger de scheeps- en onderhoudswerf voor de Koninklijke Marine was. Inmiddels een prachtig nautisch en monumentaal gebied rijk aan bijzondere musea, restaurants en bedrijven. Een inspirerende omgeving!
  5. Elke lunchpauze wordt het hard getraind voor het tafeltennistoernooi. Sla jij Tessa en Jeffrey van de troon?
  6. Op vrijdag middag staan de drankjes koud in de Studio62 bar.
  7. Elke eerste maandag van de maand starten we met een gezamenlijk ontbijt, waarin we kennis delen en elkaar inspireren. Ieder kwartaal sluiten we af door successen met elkaar te vieren en herinneringen op te halen. Ben jij de volgende winnaar van de Studio62 quiz?
  8. Jaarlijks verrast het feestcomité ons met originele teamuitjes en hebben we in de zomer een BBQ 
  9. Je ontvangt een goed salaris en mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.


Contact