Overzicht
EMT - Manufacturer of Blending, Bagging and Transport equipment
SectorTransport, scheepvaart & logistiek
LocatieMolenpad 10, Hollands Kroon
Medewerkers10
Soort werkStageBaan
NTB
NTB
EMT biedt een breed scala aan meng- en afzakapparatuur. EMT is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van meng- en afzakapparatuur. Naast eigen producten levert EMT apparatuur van Doyle Manufacturing (USA). Het grote aantal machines (500), dat EMT in 71 landen heeft geleverd, toont de populariteit van deze machines aan.
Naast eigen producten levert EMT apparatuur van Doyle Manufacturing (USA). Het grote aantal machines (500), dat EMT in 71 landen heeft geleverd, toont de populariteit van deze machines aan. Dit is niet verwonderlijk, aangezien alle machines met een hoge kwaliteit volgens ISO 9001 worden gemaakt en naar wens van de klant worden ontworpen.

EMT - Manufacturer of Blending, Bagging and Transport equipment IS

Afwisseling
Internationaal
EMT is gevestigd in Nederland, met een verkoop- en servicenetwerk door middel van vertegenwoordigers in andere Europese landen. De machines worden voor de wereldwijde markt geproduceerd in de productiefaciliteiten van EMT, waar de machines worden geproduceerd, geassembleerd, inclusief motoren, weegsystemen en elektrische panelen. Er zijn altijd machines en reserveonderdelen op voorraad om de klant een snelle levering te verzekeren.
Alt

Welke werkkansen bied EMT?

Ben jij op zoek naar een nieuw avontuur als buitendienstmonteur en wereldwijd machines installeren? of bent u op zoek naar iets dichterbij en wil je machines voorbereiden en assembleren in onze fabriek?

Of wil je onze machines fabriceren of lakken? of wil je ons helpen met je lasvaardigheden? 

De mogelijkheden zijn eindeloos bij EMT!

Contact