Overzicht
Gemeente Schagen
Sector(Semi-)overheid
LocatieLaan 19, Schagen
Medewerkers200
Soort werkBaanStage
Alles wat wij doen en laten draagt bij aan het geluk van onze inwoners
ntb
Een gezellige stadskern, schilderachtige dorpjes, groene polders, bloeiende bollenvelden en zo’n 18 kilometer duurzaam strand. Dat is gemeente Schagen!
“Alles wat wij doen en laten draagt bij aan het geluk van onze inwoners“ Ons gemeentehuis is ingericht als ontmoetingsplek voor circa 400 medewerkers en 47.000 inwoners. Wij richten ons op hoogwaardige dienstverlening aan onze inwoners en ondernemers. En we zoeken altijd naar de hoogst mogelijke vorm van participatie. Dat doen we door proces- en projectgestuurd te werken, (persoonlijk) leiderschap te tonen en door continue te streven naar verbeteringen. We kunnen jouw hulp daar goed bij gebruiken.

Gemeente Schagen IS

Filevrij naar je werk
Ambitieus
Zelfstandigheid
Alt

Wat betekend werken bij Schagen?

Werken bij Schagen betekent dat jij de mogelijkheid hebt om jezelf te ontwikkelen op professioneel en persoonlijke gebied door middel van trainingen. Wist je trouwens dat je met jouw eigen laptop en telefoon tijd- en plaatsonafhankelijk kan werken? Zowel op kantoor als binnen de muren van jouw eigen huis?  

Welke vacatures zijn er?

Wij hebben vacatures op alle vakgebieden. Denk hierbij aan het ruimtelijk domein, bedrijfsvoering en inwoners & samenleving. Houd vooral onze social media in de gaten!

Voor onze organisatie kijken wij in het selectieproces naar potentie, kwaliteit en match. Het maakt bij ons niet uit waar je vandaan komt, wat je gelooft en of je een eventuele beperking hebt. Bij Schagen telt talent en kwaliteit en is iedereen gelijk. Iedereen wordt daarom uitgenodigd om te reageren op vacatures.

Contact