Overzicht
Helder Vastgoed
SectorBouw & infrastructuur
LocatieMiddenweg 159, Den Helder
Medewerkers200
Soort werkStageWerkervaringsplaats
Het leuke van mijn werk als schilder vind ik vooral dat ik veel contact heb met mensen.
Desiree
Helder Vastgoed is een onderdeel van Woningstichting. Woningstichting is een woningcorporatie die zich al ruim 100 jaar inzet voor de volkshuisvesting in Den Helder en omstreken. Een betrouwbare werkgever en maatschappelijk betrokken organisatie die zich 100% inzet voor de stad Den Helder.
Helder Vastgoed Onderhoud BV is een multidisciplinair bouw- en installatiebedrijf en is gespecialiseerd in alle vormen van het dagelijks onderhoud aan woningen en/of vastgoed. Vanuit het dagelijks onderhoud (klachtenonderhoud) behandelt Helder Vastgoed Onderhoud BV de reparatieverzoeken die via het KCC worden ontvangen en die vallen onder de verantwoordelijkheid van de verhuurder, al dan niet in combinatie met het contract abonnee onderhoud.

Helder Vastgoed IS

Groeikansen
Afwisseling
Zelfstandigheid
Alt

Wat zijn de leerkansen bij Helder Vastgoed?

Helder Vastgoed Onderhoud BV is een erkend leerbedrijf. Wij zijn ondermeer aangesloten bij Fundeon, Ecabo en Stichting Hout & Meubel. Wij hebben regelmatig ruimte om een aantal leergierige, enthousiast leerlingen te plaatsen in hun aanloop naar een carrière als vakman. Wij hebben leerwerkplaatsen in de volgende vakgebieden:

  • Timmerwerkzaamheden;
  • Tegelzetten;
  • Loodgieterswerkzaamheden;
  • Elektrawerkzaamheden;
  • Metselen;
  • Machinale houtbewerking;
  • Stukadoren.

Daarnaast is er periodiek een stageplaats beschikbaar op MBO of HBO niveau. Hierbij valt te denken aan de opleidingen directiesecretaresse, managementassistent, bedrijfadministratie, marketing en communicatie of management, economie & rechten.

Vanuit VMBO (praktijkonderwijs) bestaat de mogelijkheid diverse snuffelstages bij ons te doorlopen.

Contact